Alzheimer – Eva Anca Hamza (recenzie) – Lecturi de mămică

Nu știu cum să vă descriu câtă bucurie am simțit când am desfăcut pachetul în care era cartea prietenei mele dragi, Anca, bloggeriță și ea, autoarea cărții Alzheimer despre care vreau să-ți spun azi câteva cuvinte. Pe Anca o știu de … nici eu nu mai știu de când. Suntem doar prietene virtuale din păcate. Distanța mare dintre noi nu face posibilă o legătură în plan fizic dar iată că asta nu a contat pentru noi.

Ne știm de atât de mult timp în online, am trecut prin atâtea împreună, ne-am povestit atâtea una alteia, necazuri, bucurii, încât distanța chiar nu mai contează. Pot spune că între noi este o prietenie frumoasă și durabilă, chiar dacă virtuală. Multumesc, Anca, pentru această prietenie, pentru carte și pentru frumoasele cuvinte pe care le-ai scris la începutul acesteia,atât în capitolul ”mulțumiri” cât și cele din dedicație.

E tulburătoare povestea Ancăi sau mai bine spus a bunicăi pentru că la urma urmei ea a fost cea suferindă. Nu o să-ți dau prea multe amănunte despre aceasta. Cumva mi se pare un lucru atât de intim să-ți deschizi sufletul și să-ți povestești suferințele într-o carte așa încât, dacă vrei să afli mai multe detalii despre asta îți recomand să citești cartea.

Citește recenzia completă a cărții „Alzheimer. Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului” pe Lecturi de mămică.