Ana Mareș: Fiecare om din viața ta e un miracol

Pe Ana Mareș o cunosc deocamdată doar online. Totuși, e unul dintre oamenii cu care am creat o conexiune atât de rapid și de intens, încât avem impresia că ne știm de-o viață… sau din alte vieți! Este persoana alături de care îmi beau cafeaua virtual în fiecare dimineață și care mă inspiră adeseori. Avem atâtea lucruri în comun, încât am căzut de acord că suntem surori din părinți diferiți. Iar unul dintre lucrurile care ne leagă este poezia. Ba mai mult, am descoperit cu bucurie că amândouă scriem poezie în stil bacovian, lucru care ne-a încântat și amuzat.

Astăzi, știam doar că pregătește un articol-surpriză, însă ce surpriză mi s-a dat să primesc! Am simțit fiori în tot corpul și ochii mi s-au umplut de lacrimi când am citit articolul… pentru că era despre mine și era scris cu atâta emoție, încât am rămas fără cuvinte! Mi-a plăcut să mă văd prin ochii Anei. Ana, îți mulțumesc!

Dacă încă nu ați avut ocazia să citiți articolul pe care l-a scris Ana despre mine, vă invit să îl descoperiți, aici: Fiecare om din viața ta e un miracol