„Alzheimer” în top cărți 2022 pe De-ale Dianei

Cartea „Alzheimer. Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului” este una dintre cele mai mari realizări ale mele din anul 2022. Încă mă bucur de fiecare dată când este cumpărată, citită sau când primesc câte o părere despre ea. Este cartea mea de suflet, despre care vorbesc mereu cu drag și cu o oarecare emoție, datorită experienței personale pe care o reprezintă.

Iată că, în ultimele zile ale anului, am fost plăcut surprinsă să descopăr că este menționată într-un top al cărților preferate din anul 2022, de către Diana Elena Gole, de la De-ale Dianei. Diana este o bloggeriță pe care o admir profund de ani de zile și despre care am avut mereu o impresie bună, atât în general, cât și ca recenzent de carte. Astfel, nu mică mi-a fost bucuria să îmi regăsesc cartea în topul ei.

Spre deosebire de alți ani în care am citit foarte multă ficțiune scrisă de autori români, anul acesta a fost rândul non-ficțiunii autohtone. Așa că topul este în mare parte unul neaoș și variat. El arată cam așa:

  • Alzheimer de Eva-Anca Hamza – o mărturie despre cum o boală îi afectează pe toți cei din preajma persoanei diagnosticate. Mie mi-a mers și la suflet, și la minte!

Vă invit să descoperiți topul ei pe blogul De-ale Dianei.